Driven by transport

Over TransDirect

Gilles Devriendt is een geboren expediteur. Tijdens zijn studies deed hij zijn eerste jaren ervaring op. Kort daarna, op 1 januari 2021, richtte hij TransDirect op. Zijn strategie: kleinschalig starten en beetje bij beetje groeien. Maar het groeiproces verliep en verloopt sneller dan verwacht. Nog geen twee jaar later opereert TransDirect met een vierkoppig team. Zijn taak is gerichte begeleiding aanbieden bij de coördinatie van wegtransport.

Via een sterk netwerk verstrekt het die begeleiding. Dat netwerk verenigt klanten, tractierijders en vaste partners. Zij staan in voor de correcte en kwalitatieve uitvoering van de inkomende transportorders. Goede begeleiding, een eerlijke behandeling en een correcte betaling monden uit in capaciteitswinst ten opzichte van concurrenten.

Hoe onderscheidt TransDirect zich? Door wat zijn activiteiten typeert: kwaliteit, snelheid, efficiëntie en digitalisatie. Daarnaast opteert het voor een kleine overheadstructuur, een groot transportvolume en veel geautomatiseerde processen. Daarmee troeft het op efficiëntie traditionele vervoerders af. TransDirects charters en partners hebben een voor een grote affiniteit met de transportwereld, wat resulteert in kwalitatief wegvervoer.

Kort samengevat: TransDirect brengt kleinschalige kwaliteit op grote schaal. Het is dé referentie in resultaatgericht vervoersmanagement.

Team

Ons team gaat, rekening houdend met uw wensen en mogelijkheden, op zoek naar de voor u best passende vervoersoplossing. Als expediteur schakelen wij daarvoor ons netwerk in binnen- en buitenland in.

Ons vervoersconcept beoogt ontzorgen. De klant geeft zijn vervoerswensen aan, wij voorzien de correcte coördinatie en opvolging. Binnen ons werkgebied, de Benelux, zijn we een gekende, vooraanstaande speler met een grote verscheidenheid aan contacten.

Die contacten, al dan niet voorzien van een door ons ter beschikking gestelde trailer, zetten alles op alles om onze klanten kwalitatieve service te leveren. Daarvoor betalen wij hen correct, tijdig en eerlijk. Kwaliteit en respect vormen dus de basis voor onze kwalitatieve dienstverlening.

Niet toevallig kende ons bedrijf een enorme groei en een groot vertrouwen van onze bestaande klanten. Voorzien wij binnenkort ook uw bedrijf van transportmanagement? Neem contact op met onze organisatie en word vandaag nog geholpen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

We hebben jouw aanvraag goed ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

€ 1.6 m

omzet in 2022

+ 9000

orders in 2023

100.000 ton

goederen
verzonden
in 2022

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²