Zonder tijdsverlies en onnodige kosten vlot starten

In crisistijden een transportfirma oprichten, is niet evident. Meteen moet je opboksen tegen flink wat uitdagingen. Daarnaast is het cruciaal knowhow op te doen, voeling met de markt te krijgen en je weg in de sector te vinden. En dat lukt nu niet zomaar. Niet alleen de sector transport en logistiek zit in de hoek waar de klappen vallen, ook andere sectoren hebben de handen vol om hun business draaiende te houden. Meer dan anders kan je als nieuwkomer in de branche een beroep doen op het netwerk van TransDirect. Steun bieden, is ons devies.

De eerste stappen zetten, zijn het moeilijkst. Je weet waar je naartoe wilt, maar niet altijd bij wie je daarvoor moet aankloppen. Het is zoals een deur openen van een ruimte die donker blijft. De tools die je nodig hebt liggen er, maar ze zonder licht vinden is een heus karwei. En terwijl je als nieuwkomer vol enthousiasme halsstarrig blijft zoeken, tikt de tijd weg. En ‘time is money’. In tijden van crisis nog meer dan anders. Onnodige kosten maken, is uit den boze. Snel ageren en reageren, is de boodschap. Opdat nieuwe vervoerders meteen weten wat ze moeten weten, onmiddellijk de hulp krijgen die ze wensen, biedt TransDirect zijn netwerk aan.

Dat netwerk is uitgewerkt met dit doel: elkaar leren vinden, elkaars ervaringen delen, helpen elkaars problemen op te lossen en elkaar helpen sterker te worden in de sector. Dus ook voor vervoerders die pas zijn gestart, kan TransDirect van grote waarde zijn. Die aangeboden begeleiding is onuitputtelijk. Zo kan je bijvoorbeeld voor juridisch advies bij ons terecht. Wij zoeken mee uit wat het probleem precies is en wat de mogelijke oplossingen zijn, en wie de geknipte instantie is om alles in orde krijgen. Sluit je je als startende vervoerder bij ons netwerk aan, dan verkorten we in de eerste drie maanden ook de betalingstermijn. Wij doen er echt alles aan opdat je een vliegende start kan maken.

Deel dit op

Similar Articles

No items found.