TransDirect wil omzet in 2022 verdriedubbelen

Begin 2021 riep de 22-jarige Gilles Devriendt expeditiebedrijf TransDirect in het leven. Een jaar later blijkt hij tevreden terug op zijn eerste jaar en kondigt hij gestage ambities voor 2022.

“We verzamelen chauffeurs die een eigen vrachtwagen bezitten in een internationaal netwerk en verkopen die capaciteit aan onze klanten”, verklaart Gilles Devriendt. “De charters kunnen al dan niet gebruikmaken van een van de door TransDirect ter beschikking gestelde opleggers. Het voordeel van die werkwijze: de motivatie bij charters ligt hoger. Want ze fungeren als zelfstandige en worden eerlijk, correct en tijdig betaald. Bovendien genieten ze nog steeds de ‘luxe’ van een planningsafdeling die het werk in hun plaats regelt en die indien nodig hulp kan bieden bij eventuele problemen.”

Deze aanpak lijkt te werken want TransDirect heeft in zijn eerste bestaansjaar een omzet van 400.000 euro gerealiseerd. “In december piekte de omzet boven de 80.000 euro”, aldus Devriendt. “De doelstelling voor volgend jaar is dan ook glashelder: 1,5 miljoen euro omzet en 5.000 uitgevoerde transporten.”

Bron: https://transportmedia.be/2022/01/transdirect-wil-omzet-in-2022-verdriedubbelen/

Claude Yvens

Deel dit op

Similar Articles

No items found.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²