Producten

conserven icon

Conserven

Het efficiënt en veilig transporteren van conserven wordt gesmaakt door verschillende vooraanstaande bedrijven in de sector. Niet enkel onze klant maar ook de klant van onze klant tevredenstellen, daar is het TransDirect om te doen.

Voldoende en tijdig info verstrekken en het transparant vermelden van problemen vormen de basis van onze kwalitatieve diensten. De veiligheid van uw goederen garanderen we door het voorzien en tijdig vervangen van voldoende veiligheidsmateriaal: spanriemen per oplegger, laadstangen, cargoplanken, anti-slipmatten ...

metalen icon

METALEN

Het leeuwendeel van onze charters trekt door Europa met een tautliner (schuifzeiloplegger). Het ideale type trailer voor vlot en veilig vervoer van metalen profielen, staven, buizen ...

Specifieke veiligheidseisen? Wij doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om uw vracht zo goed mogelijk te beschermen.

verpakking icon

PAPIER EN VERPAKKING

Just-In-Time wordt een alsmaar belangrijker begrip in de wereld van papier en verpakking. Kleinere voorraden, snelle leveringen, efficiëntie en communicatie zijn daarom cruciaal om uw klanten van een adequate belevering te voorzien.

TransDirect analyseert uw case en probeert mee te schrijven aan uw succesverhaal.

sectoren icon

DIVERSE SECTOREN

Precisiematerialen, voeding, bouwmaterialen, machineonderdelen, vloeren, consumptiegoederen ... TransDirect streeft ernaar om elke offerteaanvraag binnen de 60 minuten te beantwoorden en zo ongeacht de klant of de sector een kwalitatieve service aan te bieden.

Referenties

Tekstballon 1

"Sinds enkele maanden is TransDirect actief als logistieke partner in onze organisatie. Een prettige samenwerking. TransDirect werkt vlot, accuraat en komt zijn afspraken na. De prijs-kwaliteitverhouding is een troef."

Hans Baestroey
Logistics Manager - Smart Packaging Solutions (VPK Group)
Tekstballon 3

“TransDirect biedt snel oplossingen en heldere communicatie. Een volwaardige partner in onze zoektocht naar transporten.“

Sarah Vrielinck
Logistiek Manager
Depro Profiles
Tekstballon 4

“Een fijne onderneming om keer op keer in te schakelen als logistieke partner. Flexibel in de coördinatie. Wij appreciëren het vlotte contact met de chauffeurs en hun vakkundig omgaan met onze goederen.”

Ing. Tom Vandeputte
Project Engineer - Belmeko